Twitter Headquarters Roof

San Francisco, CA

Located in the emerging Mid-Market district of San Francisco, the new headquarters for Twitter is poised to bring new life to a long-neglected stretch of Market Street.  For this project, ACLA designed a large roof terrace to provide an outdoor extension of the workplace and the adjacent cafeteria for the Twitter staff.  The roof terrace seeks to provide a flexible outdoor space that can accommodate large group gatherings as well as more intimate settings for small work groups and personal break-out spaces. Native succulents and grasses arranged in bands of varying colors and textures create a bold patchwork, defining the character of the roof terrace. A grouping of four trees frames views of the skyline and highlights the Art Deco details of the turret above.